به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، تا آغاز به کار مجلس یازدهم حدود سه هفته وقت باقی مانده اما بازار رایزنی برای انتخاب رییس، نواب رییس و حتی روسای کمیسیون ها داغ است.
برخی رسانه ها طی روزهای گذشته از نهایی شدن قالیباف و حاجی بابایی برای رقابت در صحن مجلس برای تصاحب کرسی ریاست خبر دادند اما شنیده ها و تحرکات منتخبان مجلس یازدهم چیز دیگری نشان می دهد.
برخی منتخبان طی چند روز گذشته از سید شمس الدین حسینی، وزیر اقتصاد دولت دهم برای ریاست مجلس رایزنی کرده و از او خواستند در میدان بماند که این درخواست و حضور حسینی می تواند معادلات را بر هم بزند چون او با سابقه اجرایی که دارد و همچنین درخواست های چند روز اخیر، رقیب سرسختی برای دیگر گزینه ها به شمار می آید. حسینی هم با تایید این موضوع تاکید کرده در میدان می ماند اما در نهایت مدیران و وزرای دولت های نهم و دهم روی یک نفر به اجماع می رسند و با آن یک نفر به صحن مجلس می آیند.
از سوی دیگر برخی منتخبان با حضور در دفتر زاهدی ، وزیر علوم دولت یازدهم از او خواسته اند با توجه به تجربه ای که به واسطه حضور در مجلس دارد برای ریاست کاندیدا شود هرچند شنیده می شود زاهدی برای ریاست ابراز تمایل نکرده و به منتخبان گفته سعی می کند از ظرفیت خود برای اجماع دیگر گزینه ها استفاده کند تا با کمترین اختلاف و کمترین گزینه مجلس یازدهم شروع و رییس مشخص شود.
بیشتر بخوانید:
حزب مؤتلفه هم دو روز پیش اعلام کرد که تنها شخص شاخص برای ریاست مجلس مصطفی میرسلیم است. فریدون عباسی، دیگر وزیر احمدینژادی، هم رسما اعلام نامزدی برای ریاست مجلس کرده است و از سوی دیکر حتی «محمود عباسزاده مشکینی»، مدیر کل سیاسی وزارت کشور در دولت نهم و دهم هم در گفت و گو با برنا از احتمال نامزدی برای ریاست مجلس سخن گفته است.
حال با حضور جدی و سرسخت قالیباف، حاجی بابایی و حسینی در کنار نیکزاد، میرسلیم، زاکانی و آقاتهرانی باید دید چه کسی در نهایت می تواند نمایندگان را برای تکیه زدن به صندلی ریاست مجلس یازدهم قانع کند.
نظرات شما عزیزان: